Відбулася тристороння зустріч щодо спільних ініціатив транскордонної співпраці

Днями голова Рахівської районної державної адміністрації Владіслав Кич спільно з головою Рахівської районної ради Діаною Бабинець приймали делегації від Консульства Румунії в Солотвино, громадської організації «Надія і житло для дітей» Румунія (Hopes and Homes for Children - Romania), Національної спілки Адвокатів Румунії та Британської транснаціональної компанії St James’s Place.

Під час зустрічі сторони обговорили питання транскордонної співпраці в контексті державної та місцевих стратегій розвитку Карпатського регіону, а також у період війни з російською федерацією. Представники делегацій щиро подякували за гостинну зустріч та висловили сподівання на плідну співпрацю у справі розбудови тристороннього партнерства.

Консул Граціан-Флорін Пирву виявив сподівання щодо поглиблення транскордонного партнерства між нашими державами та започаткування нових транскордонних проектів в соціально-економічній сфері.

В свою чергу Штефан Дарабуш виявив бажання заснування партнерства та проектів на підтримку дітей з обмеженими можливостями та вразливих груп населення.

Владіслав Кич щиро подякував представникам румунської та британської делегацій, зокрема: керівнику консульської установи, Консулу Граціан-Флорін Пирву, виконавчому директору St James’s Place Ендрю Крофту, національному директору and Homes for Children – Romania Штефану Дарабушу та декану спілки адвокатів Марамурощини Флоріану Андрейкуцу за допомогу і підтримку нашого краю та виявлені ініціативи відвідати місто Рахів.

 

Остання зміна сторінки: 10-01-2023 11:46